Su fiyat tarifesi geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, belediyeler de su fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuru metinleri yayınlıyorlar. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın da su fiyat tarifesinde indirim yapıldığını duyurdu. Ahmet Akın’ın indirimi duyurmasının ardından ayrıntılara ilişkin araştırmalar sürerken, Akın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu.

Suya İndirim Geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın açıklamasına göre suya yüzde 15 oranında indirim yapıldı. Büyükşehir belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısı ve BASKİ genel müdürlüğü olağan genel kurul toplantısı gerçekleşirken, haziran ayından itibaren Balıkesir’de su yüzde 15 indirimli olarak kullanılabilecek. Su indiriminin belli olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ayrıntılara ilişkin bilgi veren Ahmet Akın:

’'Sözümüzü tutuyoruz: Balıkesir’imizde suya yüzde 15 indirim yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantımızı ve BASKİ Genel Müdürlüğü Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Haziran ayından itibaren Balıkesir, suyu %15 indirimli kullanabilecek’’ dedi.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

Suya Zam veya İndirim Yapılacak Mı?

Mayıs ayının ortalarında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın suya yüzde 15 oranında indirim yapıldığını duyururken, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da su fiyat tarifelerini yakından takip ediyorlar. Su fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça belediyeler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, önümüzdeki süreçlerde de su fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça kamuoyunu bilgilendiren açıklamalar yapılacak.

Editör: Ali Ölmez