Survivor All Star yeni bölümü bu akşam ekranlara geldi. Yeni finalistin belli olacağı bu akşamki bölüm öncesinde özel bir ödül oyunu oynandı.  Survivor'da bu akşam ev ödülü oynandı. “Sevdiklerinize Sorduk” oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar sevdiklerinin nasıl cevap verdiklerini tahmin etmeye çalıştı. Yarışmaya katılan oyuncular Batuhan, Atakan, Seda, Ogeday ve Nefise oldu.

Survivor’da İzmir’de Ev Oyunu Oynandı

Survivor’da Murat Ceylan tarafından yapılan açıklamalarda ev ödülü verildi. İzmir’de yer alan ev için zorlu bir yarış içerisine giren yarışmacılardan mutlu sona ulaşan kişi de belli oldu. Yarışma öncesinde yarışmacılar tarafından yapılan açıklamalarda herkesin evi istediğini söylemesi dikkat çekti. Büyük final öncesinde yarışmadan en azından bir ödül ile dönmek isteyen yarışmacılar, sevdikleriyle bu ödüle kavuşmak için zorlu anlar yaşadı.

Survivor Ev (2)

Survivor Evi Kim Aldı? İşte O Kişi

Survivor’da doğru cevapları tahmin etmeye çalışan yarışmacılar arasında en başarısız Ogeday oldu. Yarışma sonunda en çok doğru cevabı veren kişi Seda oldu. Survivor evin sahibi de böylece Seda oldu. Yarışmacıların sorulara verdiği doğru cevaplarda ise puan durumu şöyle oluştu;

  • Ogeday: 3
  • Seda: 7
  • Atakan: 6
  • Batuhan:5
  • Nefise: 4
Editör: Hakan Yılmaz