Ekranların fenomen yarışması Survivor da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Peki, Survivor 2018’de kim elendi? İpek, Ramazan ve Birsen’in eleme potasında olduğu oylamada en yüksek oyu kim kazandı? İşte detaylar…

 TV8’in sevilen yarışması Survivor da gerilim ve heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. All Star ile Gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabetin dozajı her geçen gün artıyor. Son olarak Dokunulmazlık Ödülünde karşı karşıya gelen iki takım arasında ciddi tartışmalar yaşandı. Gönüllüler takımındaki Funda ve Cumali’nin yüzme bilmemeleri soruna neden oldu. Geçtiğimiz günlerde boğulma tehlikesi atlatan Funda, havuz parkurunda oynamak istemedi. All Star takımındaki Sema ise Funda’nın oyundan kaçtığını iddia etti ve haksızlık yapıldığını savundu.

 Funda oyunda yer almazken; Cumali rakip takımla 2 kere yarışmak zorunda kaldı. Dokunulmazlık Ödülünü kazanan tarafta All Star takımı oldu. Lakin, oyun öncesinde ve sonrasında devam eden tartışmalar galibiyetlerinin üzerine kara bulut gibi çöktü. Gönüllüler de haftanın en iyi performansını sergileyen isim Funda, dokunulmazlık kolyesini taktı. Nagihan ise bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanmayı başardı. Ada konseyine giden takımlar, oyun esnasındaki tartışmalarına devam etti. Gerilim yüklü konseyde elenme potasındaki üç isim belirlendi.

 Ada konseyinde elenmesi için en çok oy alan kişi İpek oldu. Bugüne kadar 2 oyun kazanmayı başaran İpek, adada en çok eleştirilen isim olarak öne çıkıyordu. İpek konseydeki konuşmasında Sema’nın sürekli kendisini seçtiğini ve Nagihanla yarışmaktan korktuğunu söyledi.

 Nagihan elenmesi için Ramazan’ın adını verirken Funda’da Birsen’i potaya soktu. Yarım saat süren oylamanın ardından adaya veda edecek olan isim bugün belirlendi. En düşük oyu alan yarışmacı İpek oldu. İpek, takım arkadaşlarından Anıl ve Yağmurla vedalaşmadan adadan ayrıldı.

 Survivor adalarında gerilim gün geçtikçe artıyor. Yarışmadan bu yana Adaya veda eden isimler Marcus, Gamze, Gizem, Emre ve Nihat oldu. Artık yarışmacıların ve seyircilerin gözü bu akşamki oyunlarda. Bu hafta Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, elenmek üzere bir isim çıkarttı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan bir kişi ve takımdaki performans birincisi Funda ise bir isim daha söylerek toplam 3 kişi elenmek üzere potaya çıkartı.

 Nagihan'ın söylediği isim Ramazan, Funda'nın söylediği isim ise Birsen oldu. Nagihan'ın karşı takıma geçmesiyle adalardaki gerginlik arttı. Nagihan'ın takımı yarı yolda bıraktığını düşünen All star takımı Nagihan'a ateş püskürdü. Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele veren iki takım dişe diş mücadeleler sergiledi. Gönüllüler takımı bu sezonda sadece bir kez dokunulmazlık oyunu kazanırken, All star takımı geçen hafta ilk defa konseye giderek isim yazarak eleme adayı çıkardılar ve Nihat Doğan adadan elenmiş oldu. Bu akşam ada konseyinde gönüllülerden bir kişi adaya veda edecek.

 Bu kişi Birsen, Ramazan ve İpek'ten biri olacak.Survivor Türk - Yunan efsanesi geri döndü. Bu akşam Türkiye ve Yunanistan karşı karşıya geldi. Mücadelenin galibi 10-9 skorla Türkiye oldu. Survivor eleme konseyi merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı konseyde performans birincilerini açıkladı. Erkeklerden performan birincisi Hilmicem, ikincisi Mustafa Kemal Kurt oldu. Kadınlarda ise birinci Funda ikinci Damla oldu. 

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Survivor 2018'de elenen isim İPEK oldu.