Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Kayseri’de sporu bir alışkanlık haline getirerek, Kayserililerin sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak amacıyla sporu vatandaşın ayağına getiriyor. Bu kapsamda, 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali’nde de yerini aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Sporu Vatandaşın Ayağına Getiriyor

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Kayseri’de sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Spor A.Ş., sağlıklı bireyler yetiştirmek için sporu bir yaşam şekli haline getirmeyi hedefliyor. Türkiye’de kurulan ilk spor şirketlerinden biri olan Spor A.Ş., kurulduğu günden bu yana spor ve etkinlik adına yüzlerce önemli çalışmaya imza attı ve sporun olduğu her yerde yer almaya devam ediyor.

Hafta sonu İncesu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali’nde yer alan Spor A.Ş., festivale katılan çocuk ve gençlerin spor dolu ve eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

Festivalde minikler, şişme oyun alanları ve ahşap oyun alanları gibi eğlenceli aktivitelerle doyasıya spor yaparak eğlendi.

Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin spordan sorumlu kuruluşu Spor A.Ş., sporu bir yaşam biçimi haline getirmek ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için faaliyetlerine devam edecek.

Editör: Osman Baytekin