Yapılan operasyonun adresi Kayseri. Kayseri’de son zamanlar uyuşturucu ve kaçak sigara ticaretini engellemek amacıyla sürekli olarak operasyonlar düzenleniyor.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu uyuşturucu operasyonunda bu defa 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin üst araması yapılarak bir miktar uyuşturucu, 3 tüfek, çok sayıda fişek ve 1 tabanca ele geçirildi. Şüpheli D.O., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgusu yapılmak üzere Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesine götürüldü.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri genelinde,  uyuşturucu ticareti yapanları belirlemek amacıyla ve aynı zamanda uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek amacıyla operasyon çalışmaları düğmeye bastı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan D.O. (45)’nun üzerinde, evinde ve aracında aramalar yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda şüpheli D.O.’nun üzerinde iki parça halinde uyuşturucu maddesi metamfetamin, aynı zamanda uyuşturucu paketlemesinde kullanılan rulo şeklindeki alüminyum folyo, 3 tüfek ve bir tabanca narkotik şube ekipleri tarafından ele geçirildi. Kolluk kuvvetlerince yapılan aramalar sonucunda ele geçirilen maddelerin sahibi D.O. hakkında yasal işlem başlatıldı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sorgulama bittiği takdirde Kayseri Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.