Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Ramazan Bayramı sonrası Belediye birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlaştı ve birimlerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkan Uzun ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, SİBESKİ Müdürlüğü'ne bağlı birimler ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı birimleri ziyaret etti.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Değişikliği Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Değişikliği

Sivas Belediye Başkanı Personelle Bayramlaştı

İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunarak içme suyunda israfı önlemek için kontrol mekanizmasının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Uzun, atık su arıtma tesisini de ziyaret ederek çevresel sürdürülebilirliği sağlamak için çalışanlara kolaylıklar diledi. Kızılırmak kollektör hattı terfi istasyonunu da inceleyen Başkan Uzun, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma hedefi doğrultusunda çalışmaları hassasiyetle sürdüreceklerini belirtti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek şehir genelinde yürütülen ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Uzun, daha yeşil bir Sivas için yeni dönemde yoğun bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.