FOX TV’nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar eğlence dolu anlar sunmaya devam ediyor. Merakla beklenen Şevkat Yerimdar 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Şevkat Esin’in kalbini tamir etmeyi başardı mı? Esin’in yeni planı nedir? İşte detaylar…

Ekranların eğlence yüklü dizisi Şevkat Yerimdar da heyecan artmaya devam ediyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi farklı konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği dizide romantizm ve eğlence bir arada sunuluyor. İlgiyle takip edilen Şevkat Yerimdar 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Şevkat ve Esin arasındaki tatlı sert atışmaları izlemeyi sürdüreceğiz. Şevkat haksızlıklara tahammül edemez ve mazlumun hakkını savunmaya devam eder. Öfkesini kontrol altına almakta zorluk yaşayan Şevkat doğru bildiklerini savunmak için yalnız kalmayı bile göze almıştır.

Hayatının akışını değiştiren en önemli kişiyse Esin’dir. Esin’i gördüğü ilk anda aşka düşen Şevkat, halen duygularını ifade etme sorunu yaşamaktadır. Esin’e duyduğu sevginin şiddetti nedeniyle sık sık zor durumlara düşmektedir. Şevkat’ı kontrol altına almak isteyen Esin ise asla geri adım atmaz. Dişe diş, kana kan şekilde mücadele etmektedir. Paris’te yaşamış olmasına rağmen geleneksel değerlerinden hiçbir zaman kopmamıştır. İkili arasındaki imkansız aşk mahallelinin de desteğiyle her geçen gün büyümektedir.

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm fragmanında Esin’in kendisini affetmesi için elinden geleni yapan bir Şevkat görüyoruz. Esin’e olan duygularını farklı yollarda ifade eden Şevkat başını derde sokmaktan geri kalmıyor. Son çare olarak mektup yazmaya karar veren Şevkat, Niko’dan yardım istiyor. Esin cephesindeyse direniş görüyoruz. Şevkat’ın hareketlerini düzelmesi için sorunu fırsat haline dönüştüren Esin, sevgilisini süründürmeye karar veriyor. Şevkat’ın gözyaşlarını gördüğü anda ise bütün planlarını unutuyor ve kendisini aşkın kollarına bırakıyor.