ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yine seyircisini ekran karşısına kilitleyecek nefes kesen bölümlerle geliyor. Geçtiğimiz hafta 10. Bölümü yayınlanan dizini izleyicisine yine duygusal anlar yaşatacak. Sen Anlat Karadeniz 11. Bölüm Fragmanı nefesler tutuldu! yayında.

ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’ de sular durulmuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran dizinin bu hafta yayınlanacak olan 11. bölümü fragmanı yayınlandı. 10. bölümde gerilim yaşanırken aşk esintileri de artık kendini gösterdi. Dizinin sevilen ve başrol oyuncuları olan Nefes ile Tahir birbirlerine bir türlü itiraf edemedikleri aşklarını haykırır nitelikte itirafta bulundular. Fakat ne Karadeniz nede Vedat bunun olmasına izin vereceğe benzemiyor. Geçen bölümde Vedat’ın Nefes ile ilgili bütün haberleri almak için yaptığı plan amacına ulaştı. Nefes’in en yakınına sokulması için kocasından dayak yediği yalanını ortaya atarak medreseye giren kız Nefes’i yalanlarına inandırarak onun yakınında durmayı başardı. Diğer yandan Vedat Nazar’la ilgili planlar kurarak Nefes’in kendisi ile evlenmeye ikna etmesi için zorlamaya devam ediyor.

Sen Anlat Karadeniz her bölümde olduğu gibi 11. Bölümde de kadına şiddetin tüm olumsuzluklarını gözler önüne sermeye devam ediyor. 10. bölünün ardından 11. bölümün fragmanını bekleyen seyirciyi yine nefes kesen sahneler bekliyor. 11. Bölüm ile ilgili seyircinin aklında birçok soru var. İlk olarak Asiye Mustafa çiftinin dargınlıkları ne kadar sürecek? Nefes ve Tahir’in aşkı nasıl ilerleyecek 11. bölümde onları hangi zorluklar bekliyor? Vedat’ın Nazar’la ilgili acımasız planı ne kadar devam edecek? Medreseye giren ve Nefes’in yanında olmak için Vedat tarafından gönderilen kadının Vedat’ın adamı olduğu ne zaman ortaya çıkacak? Her bölümde daha çok merak içerisine giren seyirciyi 11. Bölümde ne gibi süprizler bekliyor olacak?

Sen Anlat Karadeniz filminin konusunu izlemeyenler için özetleyecek olursak; çocuk yaşta babası tarafından par zoru ile zengin bir adama verilen ve 8 yıldır sevmediği bir adam tarafından şiddetin her türlüsüne maruz kalan Nefes’in hikayesini anlatıyor. 8 yıl işkencenin ardından tutulduğu evden çocuğu ile beraber kaçmayı başaran Nefes ve Yiğit’in bundan sonra ki yaşayacaklarını ele alıyor.