Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısında gündemde bulunan toplam 21 madde görüşülerek, karara bağlandı. Meclis toplantısında Fevzioğlu, Pervane, Mithatpaşa, Ertuğrulgazi, Oruçreis, Boğazköprü, Sanayi ve Çandır Mahallesinde imar plan maddeleri görüşüldü. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Daha güzel bir Kocasinan için ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar; “Kocasinan, büyüyor, gelişiyor, yenileniyor ve güzelleşiyor. Şükür Allah’a Kocasinan’ımızın her bir noktasında mevsim şartları elverdiği ölçüde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bütün çabamız, hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri içindir. Onun için gece-gündüz demeden her koşulda çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kılınç meclis üyeliğinden istifa etti

Bağımsız Meclis Üyesi Sedat Kılınç ise kürsüye çıkarak, meclis üyeliğinden istifa ettiğini söyledi ve toplantı sona erdi. Sedat Kılınç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şu açıklamalara yer verdi:

"31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiştim. Bugün itibariyle meclis üyeliğinden beraber görev aldığım meclis üyeleri ve Belediye Başkanı'ndan helallik isteyerek istifa ettim. Aldığım bu kararın hayırlar getirmesini Rabbim'den temenni ediyorum. Ülkem için, vatanım için, milletim için çalışmaya ve inandığım yolda; ilkelerim ve inancım doğrultusunda dosdoğru yürümeye devam edeceğim."