Ekranların sevilen dizisi Savaşçı da gerilimin dozajı artmaya devam ediyor. Merakla beklenen Savaşçı 37. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Alpay Halil İbrahim Kopuz’un yeni planı ne olacak? Yüzbaşı Kağan Bozok’u bekleyen tehlike nedir? İşte detaylar…

FOX TV ekranında seyirciyle buluşan Savaşçı aksiyon ve gerilim dolu anlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Bordo Berelilerin hikayesinin anlatıldığı dizide gerçek hayattan kesitler aktarılıyor. Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği Savaşçı milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Heyecanla beklenen Savaşçı 37. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Alpay Kopuz yeni planını ilmek ilmek işlemeye devam ediyor.

Jandarma İstihbarat tarafından şehit edilen askerlerin kimlikleri açıklanıyor. Alpay Kopuz şehit aileleriyle bizzat görüşerek acılı haberi onlarla paylaşıyor. Lakin, şehit listesinde adı bulunan Bozok, Bozkurt ve Haydar için hiçbir adım atılmıyor. Gizli bir operasyon yürütmek isteyen Alpay Kopuz, emrindeki askerle birlikte dağlık alanlara çıkıyor. Bu esnada içeriden bilgi sağlayan muhbirlerinden öğrendikleri çerçevesinde hareket etmeye özen gösteriyor.

Savaşçı 37. Bölüm fragmanında Kutalmış Paşa askere hitap ediyor. Bordo Bereli olmanın öneminden bahseden Paşa ne olursa olsun vatanı ve milleti müdafanın asla bitmeyeceğini belirtiyor. Yüzbaşı Kağan ve astsubay Haydarla irtibat sağlıyor. Kuzgun’un eylemlerini durdurmakla sorumlu olan askerler hedef haline dönüşüyor. Yine de savunma hattını korumayı sürdürüyorlar. Kuzgun, Bordo Berelileri bertaraf etme yolları arıyor.

Kılıç Timi de devreye girerek Kuzgun ve adamlarına karşı operasyon düzenliyor. Askerlerin önceliği sivil vatandaşlarının emniyetini sağlamak oluyor. Bu yüzden de çok dikkatli hareket etmek zorunda kalıyorlar. Kuzgun’un ise gözünü kan bürümüş şekilde davrandığı görülüyor. Kılıç Timi, Kuzgun’un planladığı katliam niteliğindeki saldırının önüne geçiyor. Kutalmış Paşa ve Alpay Kopuz önderliğindeki tim büyük bir başarı kazanıyor.