Yozgat Bozokspor, Hacılar Erciyesspor'u Tek Golle Geçti: 1-0 Yozgat Bozokspor, Hacılar Erciyesspor'u Tek Golle Geçti: 1-0

Saadet Partisi'nin yeni Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun oldu. 31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkan adayı olan Coşkun, seçimlerin ardından parti genel merkezi tarafından tekrar göreve getirildi. SP Genel Merkezi'nin yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olması münasebetiyle Kayseri İl Başkanlığından istifa eden Sayın Baki Coşkun görevine iade edilmiştir" denildi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu

Yeni görevine başlayan Coşkun, seçim sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Coşkun, "Halkın Saadet Partisi’ne sevgisini her yerde gördük. Biz de bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bir sonraki seçimlerde dengeler değişecek ve biz bu değişimde önde olacağız. Davamız büyük, ve hakkını vermeye kararlıyız. Milli görüş anlayışını halkın gönlünde daha fazla yer edinmek için çalışacağız" dedi.