Evlilik programlarında adını oldukça çok duyduğumuz ve en son ki olayı ile gündeme bomba gibi düşen yarışmacı Birkan Key yapılan fuhuş baskının da fuhuş yapmak ve yaptırmak suçlarından gözaltına alınmıştı. İzdivaç programın da adını duyuran diğer bir katılımcı olan Rus asıllı gelin adayı  Luvrita  izdivaç programlarının yayından kaldırılması üzerine programda dönen dolapları bir bir ifşa etti.

 İzdivaç programında evlenmek için boy gösteren Rus gelin adayı Luvtira esra Elol’un programında adını duyurduktan sonra Zuhal Topal’ın programında boy göstermeye devam etti. Luvrita programda yaşadığı aşları ve gündem oluşturan tartışmaları ile adından çok kez bahsettirilmiş bir gelin adayı olarak programların kapatılması ile yaşadıkları herşeyin kurgu olduğunu sosyal medyada hesabından paylaşarak tüm takipçilerine olanları anlattı.

 Rus gelin adayı Luvrita en son fuhuş operayonundan gözaltına alınan damat adayı Birkan Key’in kucağında stüdyodan ayrılmıştı. Rus gelin adayı yaşanılan herşeyin tamamen bir kurgu olduğunu herşeyin bir dolap olduğunu açıkladı. Luvrita 6 yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldığını ve katıldığı izdivaç programların hepsinde de sahte aşklar yaşayarak mesleğini icra ettiğini anlattı. Rus gelin adayı ’’ Arkadaşlar o kadar kişi açıklama yaptı. Hala bana neden soruyorsunuz ? 6 yıl oyunculuk yaptım. Kimseyi kandırmadım. Oyuncu olduğum için gerçek gibi oynadım. Sadece işimi yaptım. Bir diziyi izlediğiniz zaman oradaki karakterin gerçek olduğuna inanıyor musunuz?’’ şeklinde ifade etti.