Renault geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da otomobil modellerinin güncel fiyatlarına ilişkin resmi internet sitesinden yayınladığı listelerle bilgilendirmede bulunuyor. Renault’nun güncel otomobil fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, araç almayı düşünen vatandaşlar firmaların finansman fırsatlarını da merak ediyorlar. Bu kapsamda, Renault tarafından yapılan açıklama ile birlikte Megane Sedan için geçerli olan 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatının detayları belli oldu.

Renault Kredi Kampanyası

Renault her ay düzenli olarak güncel finansman kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, mayıs ayının ortaları itibariyle Renault’nun resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre Renault Megane için kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya çerçevesinde Megane Sedan modelinin tüm versiyonlarında perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olmak üzere 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ile aylık 16.667 TL ödeme imkanı sunulacak. Kampanyanın ayrıntıları ile ilgili Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacak.

Turk Lirasi Promopsyon

Renault Mayıs 2024 Güncel Fiyat Listesi

Renault Megane Sedan modeli için 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı sunulurken, Renault’nun geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da otomobil modellerinin güncel fiyat listeleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Renault güncel fiyatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için mayıs ayında fiyatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Çeşitli otomobil modellerinde güncel fiyatlara erişmek isteyen kişiler Renault’nun resmi internet sitesinde bulunan fiyat listesi sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez