Renault geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel otomobil fiyat listelerine dair resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, araç almayı ya da satmayı düşünen kişiler mayıs ayının ilk günlerinde güncel fiyatları yakından takip ederken, fırsatlar da araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, 165.000 TL'ye varan indirim fırsatının detaylarına ilişkin Renault resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Mayıs ayına özel kampanyanın başlamasının ardından indirimin detayları belli oldu.

Renault İndirim Kampanyası Mayıs 2024

Mayıs ayına özel olan kampanya çerçevesinde sınırlı sayıdaki 2024 model Clio modelinin Techno Esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hp versiyonunda fırsat geçerli olacak. Clio E-Tech full hybrid ortalama CO2 salımı 93-109 (g/km); yakıt tüketimi 4,2 (lt/100 km) aralığında olurken, stoklarla sınırlı olan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 165.000 TL'ye varan indirim sunulurken, detaylara ilişkin Renault'nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda:

’’Clio E-Tech full hybrid ortalama CO2 salımı 93-109 (g/km); yakıt tüketimi 4,2 (lt/100 km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.05.2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında’’ denildi.

Araba Fiyatları Düşecek Mi?

Renault 165.000 TL'ye varan indirim fırsatının detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, otomobil modellerinin güncel fiyatları da merak ediliyor. Bu çerçevede, mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi firmaların resmi internet siteleri üzerinden güncel listelere erişilebilir. Araç fiyatları çip krizinden küresel ve bölgesel gelişmelere, pandemi sürecinin etkilerinden döviz kuruna kadar pek çok faktöre göre değişkenlik gösterdiği için ilerleyen süreçlerde de otomobil fiyatlarında değişimler oluşabilir. Araç almayı ve satmayı düşünen kişiler de küresel ve bölgesel gelişmeleri yakından takip edecekler.