Renault geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında otomobil modellerinin güncel fiyatları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeler ile bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Renault’nun güncel otomobil fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, araç almayı düşünen kişiler finansman fırsatlarını merak ediyorlar. Renault tarafından yapılan açıklama ile birlikte 100.000 TL nakit alım desteği veya 200.000 TL kredi 12 ay vade yüzde 0 faiz kampanyasının ayrıntıları netlik kazandı. Fırsatın başlamasının ardından Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Renault Araç Alma Kampanyası

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre Renault Austral modeli için geçerli olan 100.000 TL nakit alım desteği veya 200.000 TL kredi için 12 ay vade yüzde 0 faiz fırsatı sunulacak. İlgili nakit alım desteği sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Austral techno esprit alpine mild hybrid 160 hp auto modelinde geçerli olurken, Renault finansman kredisi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya Austral techno esprit alpine mild hybrid 160 hp auto versiyonunun perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerli olacak. Kampanyada 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranıyla aylık ödeme 16.667 TL olarak belirlendi.

Araba Fiyatları Ne Olacak?

Renault, Austral modeli için geçerli olan nakit alım desteği veya kredi fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulunurken araç fiyatlarının nasıl bir seyir göstereceği mayıs ayının ortalarında merak ediliyor. Otomobil fiyatları küresel ve bölgesel farklı pek çok etkene göre değişkenlik gösterirken, ilerleyen süreçlerde de araç fiyatlarında farklı faktörler vatandaşlar tarafından yakından takip edilecek. Firmalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fiyat listelerine ve fırsatlara dair bilgi verecekler.

Editör: Ali Ölmez