12 Mayıs itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek fırsatları yerine getiren kişiler 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilecekler. Bankadan bankaya ve maaş aralıklarına göre promosyon ödemeleri değişkenlik gösterdiği için bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden emekli promosyonlarına ilişkin yapılan açıklamalar yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, üniversiteler, işyerleri, sendikalar arasında anlaşmalar sağlandıkça mayıs ayının ortalarına doğru ilerlerken yeni açıklamalar peş peşe geliyor.

35.900 TL Promosyon Müjdesi!

Kemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 600 personelin maaş promosyonu için 35.900 TL ile anlaşmaya varıldı. Söz konusu promosyon ödemesinin netlik kazanmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’Belediye Başkanımız Mehmet Türkmen, çalışanın yüzünü güldürdü. Belediyemiz tarafından açılan banka ihalesi ile yaklaşık 600 personelimizin toplam 35.900 TL banka promosyonu alması sağlanacak.  Belediye’de çalışan yaklaşık 600 emekçinin yararlanacağı banka maaş promosyonu için İş Bankası ile anlaşıldı. Yapılan ihale sonucunu işçilere müjdeleyen Başkanımız Türkmen, İş Bankası tarafından 35 bin 900 TL olarak yapılan teklifin kabul edildiğini ve Mayıs ayı maaşları ile birlikte  hesaplarına yatırılacağını çalışanlar ile paylaştı. “Çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun, güle güle harcasınlar” Promosyon anlaşmasının ardından açıklama yapan Başkanımız Türkmen, “Yaklaşık 600 civarı çalışma arkadaşımızı ilgilendiren, bankaların verdiği maaş promosyonu ihalesi dün gerçekleşti. Çalışma arkadaşlarım bu ay maaşlarıyla beraber 35 bin 900 TL’yi alacaklar. Tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olsun, güle güle harcasınlar” sözlerine yer verdi’’ denildi.

Turk Lirasi Emekli Odemesi

Promosyon Görüşmeleri 2024 Mayıs

Mayıs ayının ortalarına doğru yaklaşırken Kemalpaşa Belediyesi promosyon anlaşmasına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarına ilişkin yapılacak açıklamaları merak ediyorlar. Bu durumda, mayıs ayının son günlerine kadar belediyeler ile bankalar arasında personellerin maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile kamuoyu bilgilendirilecek.

Editör: Ali Ölmez