27 Mayıs itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre değişmekle birlikte ek fırsatlar neticesinde 18.000 TL'ye varan promosyon sunuluyor. Söz konusu emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları için de mayıs ayının ilk günlerinden son günlerine kadar kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler, sendikalar ile bankalar arasında görüşmeler gerçekleştiriliyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça da kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

Promosyon Mayis 20244

40 Bin 850 TL Promosyon Anlaşması

Maaş promosyonlarına ilişkin her geçen gün açıklamalar gelirken, mayıs ayının son günlerinde promosyon anlaşmalarının detayları merak ediliyor. Bu çerçevede, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 40.850 TL’lik promosyon anlaşması sağlandı. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasına ardından müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’Çubuk'ta ikinci promosyon rekoru kırıldı. İlk kez 2021 yılı maaş promosyon ihalesinde günün şartlarına göre en yüksek fiyatla 4.105₺ ile rekor kırılmıştı.  Bugün yapılan maaş promosyon ihalesi sonrası 40.850₺'lik fiyat ile yine rekor kırıldı. Tüm personelimize hayırlı olsun’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez