30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanlara maaş promosyonları ödemeleri sağlandıkça yeni açıklamalar geliyor. Ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen promosyon görüşmelerinden çıkacak neticeleri haziran ayının ortalarına doğru yaklaşırken yakından takip ediyorlar.

30 Bin 250 TL Promosyon Anlaşması

Haziran ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin açıklamalar gelirken, Eşme Kaymakamlığı da muhtarların maaş promosyonu ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Beş yıllık sözleşme karşılığı 30.250 TL promosyon sağlanmasına dair karar alınırken, konuya ilişkin kaymakamlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’İlçemizde  şubesi olan Ziraat Bankası, Denizbank ve Halk Bankasının katılımları ile Muhtar maaşları promosyon anlaşması yapılmış ve en yüksek fiyatı veren DENİZBANK ile protokol imzalanmıştır. Eşme KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü ile Denizbank A.Ş. arasında imzalanan protokole göre ilçemizde görev yapan 69 köy ve mahalle muhtarımıza 5 yıllık sözleşme karşılığı 30.250,00 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Turk Lirasi Emekliiii

2024 Haziran Maaş Promosyonları

Eşme Kaymakamlığı 30.250 TL tutarındaki promosyon anlaşmasına dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, önümüzdeki süreçlerde maaş promosyonlarına dair yapılacak açıklamalar merak ediliyor. Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Bu durumda, önümüzdeki süreçlerde maaş promosyonlarına ilişkin anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar gelebilir.

Editör: Ali Ölmez