25 Mayıs tarihinde bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye varan promosyonlar sunulurken, emekli promosyonların yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için mayıs ayının son günlerine kadar bankalar ile görüşmeler gerçekleşirken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu aydınlatan duyurular yayınlanıyor.

Promosyon Mayis 20244

38.200 TL Promosyon Anlaşması

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz 38.200 TL’lik promosyon anlaşmasını geçtiğimiz süreçte duyurdu. Promosyon anlaşmasının detaylarına dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ve bilgilendirmede bulunan Ahmet Titiz:

'’16 Mayıs 2024 tarihinde Bugün yapılan maaş promosyon ihalesinde Gaziantep İlimizdeki 735 Muhtarımıza en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası ile "Banka Promosyon Sözleşmesi" imzalandı. Promosyon ücreti 38.200 TL olarak Sonuçlanmıstır. Muhtarlık Camiamıza Hayırlı Olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: Ali Ölmez