Bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli promosyonu bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler haziran ayının son gününe kadar 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilecekler. Söz konusu emekli promosyonu fırsatların yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kurumlar, belediyeler, üniversiteler, işyerleri, sendikalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile haziran ayının ilk günlerinden itibaren kamuoyunu bilgilendiriyorlar.

45.100 TL Promosyon Anlaşması

Haziran ayının ilk gününden itibaren maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe açıklamalar gelirken, güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank ile promosyon anlaşması sağlandı. Söz konusu anlaşma çerçevesinde kişi başı 45.100 TL promosyon teklif edilirken, konuya ilişkin müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzün Maaş Promosyonu İhalesi Sonuçlandı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve bağlı okul/kurumlarda görevli personelleri kapsayan maaş promosyon anlaşması yenilendi. İlçemizde görev yapan personellerimizin maaş ödemelerine ait banka promosyonu için Akbank T.A.Ş en yüksek rakamı verdi. Akbank T.A.Ş, 3 yıl için yapılan ihalede kişi başı 45.100TL teklif vererek ihaleyi aldı’’ denildi.

Turk Lirasi Ozel Sekt R Zammi

Maaş Promosyonları Haziran 2024

Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile 45.100 TL promosyon anlaşmasına ilişkin bilgi verilirken, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Promosyon ödemelerinin belirlenmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ederken, haziran ayının son günlerine kadar söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça promosyon ödemelerinin ayrıntılarına ilişkin kamuoyunu bilgilendiren açıklamalar yapılacak.

Editör: Ali Ölmez