Belediye personelleri, üniversite çalışanları, özel sektörde çalışanlar, ülke genelindeki farklı kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerindeki işçiler maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri mayıs ayında ve geçtiğimiz aylarda yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, emekli promosyonu ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, ilerleyen süreçlerde söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Maaş Promosyonu 2024 Mayıs

Maaş promosyonlarına ilişkin mayıs ayının ortalarında peş peşe yeni açıklamalar gelirken, Gerze Kaymakamlığı da muhtar maaş promosyonunun 25.600 TL olduğunu duyurdu. Gerze Kaymakamlığı promosyon ihalesinin sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaya göre 2024 yerel seçimler sonrası muhtarların maaş promosyon protokolü kaymakam Deniz Arabacı’nın makamında Muhtarlar Derneği Başkanı Cihat Topçu, İlçe Özel İdare ve DenizBank yetkilileri ile imzalandı.

Turk Lrasi Vadeli

Promosyon Görüşmeleri Son Durum

Gerze Kaymakamlığı 25.600 TL tutarındaki maaş promosyonuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları için gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde de maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek. Çalışanlar da maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip edecekler. Emekli promosyonları ise maaş aralıklarına göre belirleniyor. Bu durumda temmuz ayında milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesinin ardından promosyonlar yükselirse bankalar resmi internet siteleri üzerinden güncel promosyonlar ile ilgili bilgilendirmede bulunacaklar.

Editör: Ali Ölmez