Mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde 18.000 TL'ye varan promosyon sunuluyor. Bankaların haziran ayı emekli promosyonlarını da yarın itibariyle duyurmaya başlaması bekleniyor. Söz konusu emekli promosyonu fırsatları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, sendikalar ile bankalar arasında görüşmeler gerçekleşirken mayıs ayının son günlerinde de söz konusu görüşmeler neticesinde promosyon anlaşmaları imzalandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

Emekli Promosyon Mayis 2024

41.300 TL Promosyon Anlaşması

Mayıs ayının ilk günlerinden son günlerine kadar ülke genelindeki farklı belediyeler promosyon anlaşmalarına ilişkin peş peşe açıklamalarda bulunuyorlar. Bu çerçevede, belediye personelleri de maaş promosyonlarına ilişkin gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 41.300 TL’lik promosyon anlaşması sağlandı. Söz konusu promosyon anlaşmasının belli olmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Burhaniye Belediyesi, maaş promosyon ihalelerini Burhaniye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen ihale ile tamamladı. Burhaniye Belediyesi, bankalarda süreleri biten çalışanların maaş anlaşmalarını yenilemek için ihale düzenledi.  6 bankanın katıldığı ihalelerde bu zamana kadarki en yüksek promosyon ücretlerinde anlaşma sağlandı. Burhaniye Belediyesi memur-işçi ve sözleşmeli personel maaşları için İş Bankası ile anlaşma sağlarken 41.300 TL maaş promosyonu olarak işçilerin hesaplarına yatacak miktar olarak belirlendi. Diğer taraftan 358 Belediye Şirket Personeli için yapılan promosyon ücreti ise 33.250 TL olarak belirlenirken, ihaleyi ise en yüksek fiyat veren Yapı Kredi Bankası kazandı’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez