Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili: ‘Bundan rahatsız olanlar sözde Türk Tabipler Birliği gibi bir kesim ‘savaşa hayır’ diye kendine göre bir kampanya yürütmek istiyor. Bu terörist sevicilerin bugüne kadar biz ‘barışa evet’ dediklerini de pek duymadık’.

Birilerinin ısrarla operasyonun kısa sürmesi yönünde baskı yaptığını söyleyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti.’Biz Afrin’i işgale gitmiyoruz, tam tersine orayı terör örgütlerinden temizleyerek asli sahipleri için yaşanabilir bir yer haline getirmeye çalışıyoruz.’dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘121. genişletilmiş İl başkanları’ topalntısında konuştur.

Erdoğan ‘Zeytin Dalı operasyonunu yürüten kahraman askerlerimize yüce Allah’tan muvaffakiyetler diliyor her birinin gözlerinden öpüyorum.

Bazı kesimler bunu iyi duysunlar belki bilmiyorlardır, onu da bilsinler. Bugün operasyonun yedinci günü . Hamdolsun 343 terörist etkisiz hale getirilmiş vaziyette bunlar tespit edilenler. Bundan rahatsız olanlar sözde Türk Tabipler Biriliği gibi bir kesim’ Savaşa hayır’ diye kendine göre bir kampanya yürütmek istiyor. Bu terörist sevicilerin bu güne kadar ‘barışa evet’ dediklerini pek duymadık zaten bunların barışla filan alakası yok . Bunlar bugüne kadar, benim Güney Doğuda, Doğu’da benim bu kadar vatandaşım şehit edildi. Bunlardan hiç şuanda içeride olan terör uygulayıcılarına yönelik en ufak açıklama duyduk mu? Duymadık. Çünkü bunlar bu işin içindeler. Bu senaryonun içindeler’ dedi.