Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ak Parti Genel Merkezi’inde Genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Ataşaehi Belediye Başkanı’nın görevden alınması ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Cumhurbaşkanı recep Tayip Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında konuştu Erdoğan sözlerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi ‘Dosyaları inceledim bir şey göremedim diyerek yolsuzluklara idrakinin farkında olmayan karikatür bit tipi var. İddialarda bulundu ’ Söylediklerin doğruysa siyaseti bırakacağım, sende bırakacak mısın? Diye sordum hala aynı zırvalıkları tekrarlıyor’ dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti. ‘Ana muhalefetin başındaki zat önümüzdeki seçimde Türkiye’nin iki tercihten birini yapacağını söylüyor.Bunları da demokrasiden yana olanlar ile otoriter rejimden yana olanlar olarak ifade ediyor.Bir insan demokrasiye gerçekten saygı duyuyorsa milletinin tercihine saygı duyar.Bu tercih sizin istediğini gibi olduğunda demokrasi, başka türlü tezahür ettiğinde adına otoriterlik derseniz siz demokratik değil faşist olursunuz. CHP hızla faşizme doğru kayıyor. Cilası sosyal demokrat olan, ama altını kazıdığınızda müptezelinden bir faşizm çıkanın diğer söylediklerini ciddiye  almak mümkün değildir.

Suriye’leri tahrik etmeye milletimizin kafasında soru işareti oluşturmaya çalışıyor. Bunun adı fitnedir.Irkçı faşist bir siyasettir’ dedi.