Kayseri İstihdam Fuarı, İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak! Kayseri İstihdam Fuarı, İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak!

Pınarbaşı ilçesindeki avcılar ve mahalle muhtarları, Polis Haftası dolayısıyla ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polislere sürpriz bir etkinlik düzenledi. Kavga ihbarı bahanesiyle toplanan grup, polisleri konfetiler ve pasta eşliğinde karşıladı.

Kayseri Pınarbaşı İlçesinde Avcılar Polislere Etkinlik Düzenledi

Pınarbaşı Avcılar Derneği ve Gümüşgün Mahalle Muhtarı Kadir Mağara öncülüğünde gerçekleşen organizasyona dernek üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Karanlık çökmeden önce hazırlanan alana kavga ihbarı yaparak polis ekiplerini bekleyen grup, polislerin gelmesiyle birlikte konfetiler ve maytaplarla onları karşıladı. Duygusal anların yaşandığı sürpriz karşısında polisler, duygulanırken ardından Polis Haftası'nı kutlamak için pasta kesildi.

Pınarbaşı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Mağara, ilçe emniyet müdürlüğü personelinin 24 saat esasına dayanarak halkın güvenliği için özveriyle çalıştığını vurgulayarak, polis haftasını kutlamak için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Mağara, Türk polisinin her zaman yanlarında olduklarını ve fedakarca görev yaptıklarını ifade etti.