Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun üç gün sonra duyuracağı mayıs ayı faiz kararı için piyasaların heyecanlı bekleyişi devam ederken, güncel faiz oranları üzerinden hesaplamalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, mayıs ayı faiz kararı öncesinde bankaların güncel kredi faiz oranları üzerinden yapılan hesaplamalar neticesinde çeşitli kredi tutarlarında aylık ödenecek taksit miktarları için tablolar oluşturulurken, önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da bankalar yeni müşteri olacak kişilere yönelik faizsiz kredi ve nakit avans fırsatı sunuyorlar.

Akbank Yüzde 0 Faizli Taksitli Avans Fırsatı

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre mayıs ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Akbank mobil uygulamasını indirip Akbanklı olmak istiyorum adımından ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan Akbanklılar yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan taksit ile fırsattan yararlanabilecekler. Belirtilen tarihler arasında Akbanklı olanların ilk kez asıl Axess ve Wings karta Akbank mobil üzerinden başvurmaları ve 31 Mayıs tarihine kadar başvuruları onaylanması gerekirken, kampanya çerçevesinde başvurusu onaylanan kişiler kredi limitleri doğrultusunda kampanyadan 15 Haziran tarihine kadar yararlanabilecekler.

Turk Lirasi Sosyal Yardim

Akbank Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

1-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde Akbank yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan taksitli avans sunarken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Akbank düzenli olarak güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Akbank'ın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.


Editör: Ali Ölmez