Açıldığından beri üye sayısı yüz binleri geçen o şarküteri kepenk kapattı. Kayseri’ de yüz binlerce üyesi olan Çiftlik Bank şarküteri kepenk kapatarak üyelerini mağdur etti. Üyelerin milyonlarca parasını alıp bir daha ortalıklarda görünmeyen Çiftlik Bank’ ın sahibi Mehmet Aslan Kayseri’ deki şarküteri bayisine kilit vuruldu.

Bu projeyi üreten kişinin 27 yaşındaki Çiftlik Bank’ ın sahibi Mehmet Aydın olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki Mehmet Aydın Çiftlik Bank’ı ilk etapta oyun olarak geliştirip kazandığı paraları biriktirip biriken bu paralar ile beraber 4-5 ay sonra Bursa İnegöl’ de 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliğini açtı. Ardından genişletmek için son yılların en yaygın olan oyunlardan birisi olan Çiftlik Bank il ve ilçelerde şarküteri bayilikleri dağıtmaya başladı. yakın zamanlarda da Kayseri’ de İstasyon Caddesi’ nde açılan Çiftlik Bank şubesi burada da hizmet vermeye başladı. Mehmet Aydın git gide işlerini büyütüp bayilikler vermeye devam etti. Polis ekipleri tarafından operasyon yapıldı operasyon yapılınca sahibi ortadan kayboldu.

Çiftlik Bank’ ın Türkiye genelinde 500 bine yakın üyesi olduğu ve aynı zamanda bir çok kişiden yüz milyonlarca lira toplayıp belli bir süredir de üyelerini göz ardı edip ödeme yapılmadığı öğrenildi. Gevye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon başlatıldı. Şirket sahibi ortalıklardan kayboldu. Operasyonlar sonucunda İstasyon Caddesi’ nde ki Çiftlik Bank bir daha açılmadığı görüldü. Dükkan içerisinde hiçbir malzeme kalmadığı ve dükkanın boşaltılıp bir daha açılmadığı görüldü.