Otomatik fatura ödeme talimatı kampanyaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 250 TL chip-para elde edilebileceği Axess tarafından duyuruldu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından fırsatın detayları ile ilgili araştırma gerçekleştirilirken, fatura talimatı çerçevesinde kimlerin chip-para alabileceğine ve fırsattan yararlanmak için yapılması gerekenlere dair Axess’in resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgi verildi.

Fatura Talimatı Kampanyası

Axess’in yaptığı açıklamaya göre otomatik fatura talimatı çerçevesinde 250 TL chip-para edle edilebilecek. Mayıs ayına özel kampanya çerçevesinde FATURAC yazıp 4566'ya gönderenler bir yeni fatura için 50 TL, iki yeni fatura için 100 TL, üç yeni fatura için 150 TL, dört yeni fatura için 200 TL, beş yeni fatura için 250 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayabilecekler. Talimatlar Akbank Mobil, Akbank internet, 444 25 25 Akbank müşteri iletişim merkezi veya Akbank şubelerinden verilebilirken, 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsatan katıl butonuna tıklayarak da yararlanılabilecek. Kampanya çerçevesinde kazanılan chip-paralar 3 Haziran 2024'te kartlara yüklenecek.

Hesap Makinesi 3

Akbank Mayıs 2024 Kampanyaları

Akbank’ın mayıs ayı boyunca geçerli olduğunu belirttiği chip-para kampanyasının detaylarına dair araştırmalar sürerken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Akbank önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Akbank'ın resmi internet sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.

Editör: Ali Ölmez