Toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da ülke genelindeki belediyeler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile kamuoyunu bilgilendiriyorlar. Bu çerçevede, mayıs ayının son günlerinde de toplu taşıma fiyat tarifeleri ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, öğrencilerin ulaşım destekleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Belediyeler de öğrencilerin ulaşımına destek olabilmek için hayata geçiren projelere ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar.

Toplu Tasimaya Zam

Öğrencilere 1 TL Ulaşım

Öğrencilere yönelik toplu taşıma düzenlemelerine dair her geçen gün açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Muğla Büyükşehir Belediyesi de çeşitli hatlarda ücretin 1 TL seviyesine düşürüldüğünü duyurdu. Söz konusu kararın alınmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda tüm öğrencilerimize sağladığımız desteklere bir yenisini daha ekledik. Öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı Menteşe-Stadyum-AVM-Kötekli-Yeniköy-Otogar-TOKİ-Tıp Fakültesi-Turgutreis Yurdu hatlarını da 1 TL’ye düşürdük. Belediyemizin kapıları öğrencilerimize hep açık’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez