Niğde Halk Eğitim Merkezi Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir şarkı hazırladı. "Minik Eller, Büyük Hayaller" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen projeyle, 28 kişilik çocuk korosu Koro Şefi Serdar Köşk yönetiminde "23 Nisan" adlı şarkıyı seslendirdi. Şarkının sözlerini okul öğretmenlerinden Adem Korkmaz yazarken, müziği Ersin Orhan ve Serdar Köşk tarafından bestelendi. Kayıtlar Niğde Güzel Sanatlar Lisesi stüdyosunda gerçekleştirildi.

Niğde Halk Eğitim Merkezi Çocuk Korosu 23 Nisan İçin Şarkı Hazırladı

Koro Şefi Serdar Köşk, Cumhuriyet'in 100. yılında 23 Nisan coşkusuna katkı sağlamak istediklerini belirterek, eserin hazırlanma sürecini ve korodaki çalışmaları anlattı. Çocuk korosunda yer almanın çocuklara sağladığı faydaları vurgulayan Köşk, ses eğitimi ve cümle becerisi gibi yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduklarını söyledi.

Test Pilotu Orhan Boran: 'HÜRJET'in İlk Uçuşu Benim İçin Unutulmaz Bir Heyecandı Test Pilotu Orhan Boran: 'HÜRJET'in İlk Uçuşu Benim İçin Unutulmaz Bir Heyecandı

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin ise etkinliğin amacını ve koronun performansını övdü. "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığını belirten Çetin, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.