İncesu'da Yasa Dışı Keklik Avı Operasyonu: 2 Şahıs Suçüstü Yakalandı! İncesu'da Yasa Dışı Keklik Avı Operasyonu: 2 Şahıs Suçüstü Yakalandı!

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda, 01-31 Mart tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 41 şahıs başarılı bir operasyonla yakalandı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü 41 Şahsı Başarılı Bir Operasyonla Yakaladı

Ekiplerin gerçekleştirdiği detaylı aramalarda, şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında toplamda 564,14 gram uyuşturucu madde, 5 adet sentetik ecza maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Bu ele geçirilen maddeler, sokaklarda gençleri ve toplumu tehdit eden uyuşturucu ticaretine karşı atılan önemli bir adımı temsil ediyor.

Şüpheli şahıslar hakkında yasal işlemler başlatılırken, tutuklanan 9 kişi adli mercilerce cezaevine gönderildi. Ayrıca, daha önceden haklarında narkotik suçlarından yakalama emri bulunan 8 kişi de ekipler tarafından gözaltına alındı. Bu kişilerden 6'sı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Niğde Emniyeti'nin bu başarılı operasyonları, uyuşturucuyla mücadelede gösterdiği kararlılık ve etkinlikle dikkat çekiyor. Toplumun sağlığı ve güvenliği için sürdürülen bu önemli çalışmalar, şehrin daha güvenli bir yer olmasına katkı sağlıyor ve suçla mücadelede önemli bir adımı temsil ediyor.