Nevşehir'de uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen Narko-Çelik operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aylık titiz bir fiziki ve teknik takibin ardından 59 şüpheliye yönelik 58 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Nevşehir'de 59 Şüpheliye Yönelik Operasyon Düzenlendi

Nevşehir Merkez ilçesi başta olmak üzere Avanos, Ürgüp, Acıgöl ve Kozaklı ilçelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 57 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Firari olan 2 şahsın yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

Operasyona toplam 240 polis memuru katıldı ve operasyonlarda bir helikopter, 2 İnsansız Hava Aracı (İHA), 1 Operasyon Timi ve 4 detektör köpeğin de aktif rol aldığı belirtildi.

Kayseri'de Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyarı Afişleri Kayseri'de Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyarı Afişleri

Yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve madde üretiminde kullanılan araç gereçlerin yanı sıra, 1 ruhsatsız tabanca, 58 adet fişek ve birçok dijital materyale de el konuldu.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 27 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 30 şüphelinin emniyetteki işlemleri ise halen devam ediyor. Firari olan 2 şüphelinin ise yakalanması için güvenlik güçleri yoğun çaba sarf ediyor.