29 Nisan tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihinde sona erecek olan fırsat çerçevesinde 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığı sunulurken, söz konusu kampanyanın detaylarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, İş Bankası da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının ayrıntıları da netlik kazandı.

İş Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası’nın açıklamasına göre 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde İşCep'te yer alan müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar kredi kartlarıyla 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından ve farklı ayrıcalıklardan yararlanabilecekler. Mayıs ayının son gününe kadar geçerli olan kampanyadaki faizsiz taksitli nakit avans için vade süresi 2-3 ay için geçerli olurken, kampanyadan yararlanabilmek için kullanacak taksitli nakit avans tutarı ise 300 TL ile 25.000 TL arasında olabilecek.

İş Bankası Güncel Fırsatlar 2024 Mayıs

Nisan ayının son günlerinde başlayan ve mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde mobil uygulama üzerinden İş Bankası müşterisi olan kişiler 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans elde edebilirken, mayıs ayının ilk günlerinde İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri, Maxipuanları merak ediyorlar. Mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi İş Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, önümüzdeki süreçlerde de İş Bankası güncel kampanyalara ilişkin açıklamalar yapabilir.