Türkiye’nin en sevilen öğle kuşağı programlarından olan Mutfak Bahane büyük final ile ekranlara veda edecek. Yaz dönemine girilmesi nedeniyle ekranlara ara verecek programda bu hafta büyük final haftası. Yarışmacıların büyük finaldeki büyük ödül için kıyasıya yarıştığı bu hafta, ikinci günde rekabet devam ediyor.

Mutfak Bahane Bugün Neler Oldu?

Mutfak Bahane bugün günün yemeği patatesli pizza oldu. Yarışmacıların bu lezzetli yemeği yaparak yüksek puan almaya çalıştığı anlar zaman zaman gerginliklere sahne oldu. Ancak günün sonunda Mutfak Bahane 25 Haziran birincisi ve 2 çeyrek altının sahibi de belli oldu. İşte Mutfak Bahane 25 Haziran puan durumu…

Mutfak Bahane Büyük Sezon Finali 25 Haziran Puan Durumu

Mutfak Bahane’de puanlamalar sona erdi. Puanların verilmesinin ardından Mutfak Bahane 25 Haziran birincisi Cansu oldu. Cansu 2 çeyrek altının sahibi oldu.

  • Cansu 23 puan
  • Ebru 16 puan
  • Seda 14 puan
  • Başak 12 puan

Dün günün birincisi Ebru olarak 2 çeyrek altın sahibi olmuştu.

Mutfak Bahane (1)

Mutfak Bahane Başak Neden Yok?

Mutfak Bahane'de Başak bugünkü bölümde yemeği yaptıktan sonra programdan ayrıldı. Çağrı ile artık anlaşamadıklarını söyleyen Başak, yaşadıkları tartışma sonrasında programdan ayrılma kararı aldı. Çağrı ve Başak için büyük final öncesinde bu yaşananlar programın yeni bölümüne damga vurdu. 

Editör: Hakan Yılmaz