MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Kayseri Şuber Başkanı Hacılar Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyeleri, yeniden seçilmesi dolayısıyla Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Başkan Özdoğan, "Milli değerlerimizi ticaretin merkezine koyan tüm sanayicilerimize çalışmalarında başarılar diliyor, kendilerine ziyaret ve destekleri için teşekkür ediyorum. MÜSİAD, Kayseri’mizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. İşadamlarımızın ve sanayicilerimizin buluştuğu bir dernek. Bizi yakından takip eden ve sürekli iş birliği içinde olduğumuz, bir araya gelmekten mutluluk duyduğumuz bir kuruluş. Dün olduğu gibi bugün de MÜSİAD ile birlikte ilimize ve vatanımıza değer katmaya devam edeceğiz. Hacılar girişimci ruhuyla, çalışkanlığıyla Kayseri’nin önemli ilçelerinden biri. Kayseri’de biz bir bütünüz ve MÜSİAD ile çalışmalarımız yeni dönemde de devam edecek," dedi.

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ise, “31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde yeniden Hacılar Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı MÜSİAD Kayseri ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Rabbim, önümüzdeki 5 yıllık süreçte, önceki çalışmaların tamamlanmasını ve daha güzel yeni projelere imza atmanızı nasip eylesin. Kayseri’nin girişimci insanlarının bulunduğu bir ilçedeyiz ve bazen Kayseri’nin en zengin ilçesi olarak tanımlıyoruz Hacılar’ı. Buradaki dinamikleri siz de çok iyi biliyorsunuz. Allah güzel işler yapmayı nasip etsin. Tekrar görevinizde başarılar diliyoruz," dedi.

Ziyaretin sonunda, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Başkan Özdoğan’a günün anısına hediye takdim etti.

Editör: Osman Baytekin