Partisinin bir dizi programı çerçevesinde Kayseri’ye gelen ve akşam saatlerinde tekrar şehirden ayrılacak olan Muharrem İnce, önce Pınarbaşı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve esnafla buluştu. Esnafla sohbet eden İnce, onların sorunlarını dinledi ve gündemle alakalı sohbet etti. Hayırlı işler dileğinde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, esnafla ve vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi. Pınarbaşı ilçesinden Talas’a geçen İnce, burada da vatandaşla ve esnafla bir araya geldi, onlarla sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçe ziyaretlerinin ve Talas ziyaretinin ardından şehir merkezine gelen ve burada da vatandaşla bir araya gelen genel başkan, Atatürk Anıtı önünde basın toplantısı gerçekleştirerek gündeme dair soruları yanıtladı.

Asgari ücretin, Memleket Partisi olarak en az 10 bin TL olması gerektiğini söyleyen İnce, Erdoğan’ın savunduğu yanlarını ve savunmadığı yanlarını dile getirdi. Emekli maaşlarından da söz eden Muharrem İnce, 6 yaşındaki kızın 29 yaşındaki şahısla evlendirilmesi olayına ilişkin cemaat kavramıyla ilgili açıklama yaptı ve düşüncelerini dile getirdi. Kamuoyunda oluşan yanlış algıları silmeye gayret gösteren İnce, basın toplantısının ardından merkezden ayrıldı.