Sezona hızlı bir giriş yapmayı başaran Mucize Doktor da heyecan hız kesmeden yükselmeye başladı. Merakla beklenen Mucize Doktor 9. Bölüm fragmanı yayınlandı.Tanju Hoca, Nazlı’nın peşine düştü. Ferman ve Nazlı arasında aşkın ilk kıvılcımları mı doğuyor? Ali, neden başını belaya sokuyor? İşte, Mucize Doktor 9. Bölüm fragmanına dair detaylar…

 FOX TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisi 9. Bölümü ile yayın hayatına devam edecek. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, bugüne kadar hiç işlenmemiş bir konuyu ele alıyor. Down Sendromlu Ali Vefa’nın doktorluk hikayesi ve diğer insanlarla ilişkilerinin işlendiği Mucize Doktor, seyirciden tam not aldı. Zengin oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizi, ‘’Doktorlar’’ dizisinin de tahttan inmesini sağladı.

 Seyircinin ilgiyle takip ettiği Mucize Doktor 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Nazlı’nın yaptığı hata yüzünden hastası vefat etmişti. Adil Hoca, Nazlı ile konuşarak bu olayı sır olarak saklamaya karar vermişti. İlgili mecralara gerekli açıklamaları yapan, fakat hastane içerisinde kimseye tek kelime söylemeyen Adil Hoca bir hata yaptı. Bu yüzden de Nazlı’nın hatasını Tanju Hoca öğrendi. Tanju Hoca, Bölüm Başkanı olarak otoritesinin hiçe sayılması karşısında çok sinirlendi. Nazlı’nın peşine düşen Tanju, olayın bütün detaylarını öğrenmek için hamle yaptı. Ali’nin olayı bildiğini öğrendikten sonra da onu sıkıştırma başladı.

 Ali, yalan söyleyemediği için yaşananları Tanju Hoca’ya açıklamak zorunda kaldı. Nazlı’yı ‘’ispiyonladığını’’ düşünen Ali, derin bir üzüntü duydu. Nazlı’nın hastaneden gönderilmesini isteyen Tanju Hoca’ya en sert tepkiyi Ferman verdi. Ferman, Nazlı’nın çok başarılı bir asistan olduğunu söyledi. Beliz ve Ferman arasındaki sorunlar da artmaya başladı. Beliz’in bencillikleri karşısında şaşkınlığa uğrayan Ferman, önemli bir kararın eşiğine geldi. Bu esnada, Ferman ve Nazlı arasında da yakınlaşma başladı.