Miras kavgasında kuzenleri Seyit Yılmaz (30), Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ve dayısı Serdar Yılmaz'ı (44) tabancayla öldüren katil Mehmet Yılmaz tam tamına 365 gündür aranıyor ve henüz izine rastlanılmadı.

Polislerin ve dedektiflerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 1 senedir bulunamayan ve firari olan katil Mehmet Yılmaz'ın yurt dışına kaçmış olabileceği tahmin ediliyor. Kayseri Emniyeti polis ekiplerince yapılan çalışmalarda katil Mehmet Yılmaz'ın görünebileceği yerlerdeki tüm mobese kamera kayıtları incelendi ve kendisinin gidebileceği tüm yerlere baskın yapıldı ancak kendisine dair bir ipucu bulunamadı. Yapılan çalışmalar ve operasyonlar sonucu olumlu bir gelişme olmaması, firari zanlının yurt dışına kaçmış olabilme ihtimalini güçlendirdi. Polislerin katil Mehmet Yılmaz'ı yakalama çalışması hala devam ediyor.

Olayda ne olmuştu?

Geçtiğimiz yıl bugün ( 3 Ocak 2022 ) tarihinde Kayseri Hunat Mahallesi'nde akrabalar arasında miras tartışması çıktı. Çıkan miras tartışması tansiyonun artmasıyla kavgaya dönüştü ve kavgada bıçaklarla silahlar devreye girdi. Tansiyonun iyice artması sonucu Mehmet Yılmaz yanındaki tabancayla kuzenleri Seyit Yılmaz (30), Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ve dayısı Serdar Yılmaz'ı (44) kafalarına ateş ederek öldürdü ve olay yerinden kaçtı. Hayatını kaybeden iki kardeş ve dayı yan yana defnedildi.

( Katil Mehmet Yılmaz )