Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde düzenlediği Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği ile 23 Nisan coşkusunu miniklerle bir araya getirdi. Bu etkinlik, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın "Okuyan ve Okutan Şehir" vizyonu doğrultusunda gerçekleştirildi.

Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemi, Uluslararası Ulaşım Zirvesinde Göz Kamaştırdı Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemi, Uluslararası Ulaşım Zirvesinde Göz Kamaştırdı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği Coşku Dolu Geçti

Fuar, 19 Nisan Cuma günü başladı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kadar devam etti. Fuarda, 142 yayınevi ve 72 yazarın katılımıyla zengin bir içerik sunuldu. Minik kitapseverler, yazarlarla buluşarak imza günleri ve söyleşilerle keyifli vakit geçirdiler.

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, ailelerden yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında Spor A.Ş., KAYMEK ve Kayseri Bilim Merkezi gibi kurumlar da özel stantlar açtı. Çocuklar, spor ve eğlenceyle harmanlanmış öğretici etkinliklerle eğlenceli bir gün geçirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik, Kayseri'deki çocuk kütüphaneleri ve kitap fuarlarıyla donanımlı bir nesil yetişmesini hedefliyor. Ayrıca, etkinliğe kolay erişim sağlamak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi.