Hacılar İlçe Müftülüğü Kudsiye Şaşoğlu Kur’an kursunun düzenlediği 'Yılsonu Kapanış Programı', 4-6 yaş aralığındaki minik öğrencilerin gösterileriyle dopdolu geçti. Program, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Özdoğan, konuşmasında vatan ve millet için yetişen bu miniklerin önemine vurgu yaparak, onların ileride hayırlı evlatlar olmalarını diledi ve dua etti.

Hacılar Kudsiye Şaşoğlu Kur'an Kursu Yılsonu Kapanış Programı Düzenledi

Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl Müftü Vekili Cabir Çelik, öğretmenler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Programda minikler, Kur’an Kerim tilavetiyle başlayarak, ardından ilahi ve gösteri sunumlarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan, kürsüye çıkarak miniklere ve onların eğitimine emek verenlere teşekkür etti. Özdoğan, "Bugün buradan mezun olan yavrularımızın ileride Rabbim sizlere hafızlıklarını da nasip etsin. Sizler, vatan ve millet için hayırlı işler yapacak bireyler olun. Belediyeler olarak, siz değerli hemşerilerimize en sonuna kadar destek olur, yollarını gösteririz. Bu tür faaliyetlerde yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Osman Baytekin