Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle makamını 6. sınıf öğrencisi Gökçe Genç'e devretti. Minik başkan Gökçe'nin ilk isteği ise oldukça dikkat çekiciydi.

Kayseri'de Gençlerden Uluslararası Arenada Çevresel Sürdürülebilirlik Çalışmaları Kayseri'de Gençlerden Uluslararası Arenada Çevresel Sürdürülebilirlik Çalışmaları

Talas Belediye Başkanı 23 Nisan İçin Makamını 6. Sınıf Öğrencisine Devretti

Başkan Yalçın, Talas Rauf Denktaş Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yasin Taşcan, İngilizce Öğretmeni Leman Duru, Gökçe Genç ve diğer öğrencileri makamında ağırladı. Öğrencilerin getirdiği çiçekler için teşekkür eden Yalçın, 23 Nisan'ın önemine vurgu yaparak minik Gökçe'ye başkanlık koltuğunu devretti.

Küçük Başkan Gökçe'nin ilk isteği, depremde hasar alan Mehmet Cemile Oğulcuklu İlkokulu binasının yeniden yapılmasıydı. Ardından tarihi Talas'ın restorasyonu ve açık hava sineması düzenlenmesi isteğini dile getirdi.

Başkan Yalçın, küçük başkanın isteklerini makul bulduğunu belirterek, “Mehmet Cemile Oğulcuklu İlkokulu'nun yıkılıp yeniden yapılmasını talep ettik. Bu işi hızlandıracağız. Açık hava sinemasını da yaz aylarında Yamaç Paraşütü İniş Alanı ile Ali Dağı 360 Kafe alanında gerçekleştireceğiz. Önerileriniz için teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Yalçın, küçük başkan Gökçe ve diğer öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.