Bakan Bomba Haberi Duyurdu! 3 Haziran'a Kadar Başvuranlara Para Yağmuru Geliyor Bakan Bomba Haberi Duyurdu! 3 Haziran'a Kadar Başvuranlara Para Yağmuru Geliyor

Enflasyonla mücadele için faiz politikası izleyen ülkemizde vatandaşlar mevduat hesaplarına büyük ilgi gösteriyor. Kredi çekme olanağının baya bir güç olduğu bu dönemlerde kişiler krediden ziyade mevduat hesaplarında aylık gelen miktarların peşinde.

Bankaların yarışı para rezerverlini büyütme yarışı vatandaşları mutlu ediyor. En yüksek mevduat getirisini veren bankalar hemen hemen her ay değişiklik gösteriyor. Bu durumu farkeden vatandaşlar 32 günlük mevduat hesaplarının getirilerini takibe aldı. Peki en yüksek mevduat getirisini hangi banka sağlıyor?

Vatandaşların yatırım yapmaya zorlandığı şu dönemde en mantıklı haraket olarak gördükleri mevduat hesapları rahat bir nefes aldırmayı sağlıyor. 1 milyon TL'nin getirisi 32 gün vade ile ne kadara denk geliyor ve hangi bankalar en yüksek faiz oranını veriyor araştırılıyor.

1 Milyon TL'nin Faiz Getirisi Ne Kadar?

1 milyon TL mevduat hesabı olanlar, 50.000 TL'ye yakın bir ödeme alıyorlar. Faiz oranında öne çıkan bankalar arasında, 1 milyon TL için sağlanan getiriler 46.513,66 TL ile 48.174,86 TL arasında değişiyor.

Mevduat Yarışında Başı O Bankalar Çekiyor! 50.0000 Tl'ye Yakın Ödeme Yapıyorlar

En Yükek Faiz Oranını Hangi Banka Veriyor?

En çok mevduat oranına sahip bankalar 32 gün vade ile müşterilerinin ceplerini düşünmeye devam ediyor. Her ay kredi ödemesi yapar gibi bankalar vatandaşlara ödeme yapıyor. En yüksek oranı veren bankalar şu şekilde;

  • Alternatif Bank: VOV Hesap %58 Faiz Oranı
  • Fibabanka: Kiraz Hesap %57 Faiz Oranı
  • Denizbank: E-Mevduat Hesap %56 Faiz Oranı
  • AKBANK: Standart Vadeli Hesap %56 Faiz Oranı