Melikgazi Belediyesi tarafından Küçükali ve Anbar Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm daireleri için ihale düzenleneceği açıklandı. Toplam 81 tane dairenin 1 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 13:30'da gerçekleştirilecek olan ihale ile satışa çıkarılacağı belirtildi. Herkes ev sahibi olsun diye daireleri satışa çıkaracaklarını belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu, ''Makul ve cazip fiyat seçeneleriyle isteyen herkesi ev sahibi yapmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

Referans Belediye Melikgazi'den kaçırılmayacak fırsat!

Vatandaşların uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ile ev sahibi olacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan dairelerimiz oldukça makul ve cazip fiyatlara satışa çıktı. Herkes ev sahibi olsun diye ihalemizde satışa çıkardığımız dairelerimiz oldukça uygun. Mülklerin satış ihalesinden elde edilecek gelirler yine Küçükali ve Anbar Mahallelerine sosyal tesis, okul ve çevre düzenleme hizmeti olarak geri dönecek ve yatırımlara kaynak oluşturacaktır. Bir bakıma Melikgazililere hizmet olarak yansıyacaktır. İhale ile ilgili detaylı bilgileri www.melikgazi.bel.tr adresinden öğrenilebilirsiniz.” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu,  01 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 13.30'da yapılacak ihaleye herkesi davet etti.

160 bin TL’den ev sahibi olunacak daireler oturmaya hazır. 115 metrekareden başlayarak, 175 metrekareye kadar çıkan daireler, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.