Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçeye kazandırdığı kapsamlı projelere bir yenisini daha ekliyor. Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle hayata geçirilen Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun yapımında sona gelindi.

Melikgazi Belediye Başkanı Kapsamlı Projelere Yenisini Ekliyor

Başkan Palancıoğlu, Melikgazi’ye 5 yıl içinde 21 okul, 18 cami, 15 sosyal tesis, 15 kütüphane, 15 sağlık ocağı, 270 park, 9 Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi kazandırdıklarını belirterek, Hisarcık Mahallesi’ndeki Kur’an Kursu'nun yapımında da sona geldiklerini ifade etti.

“Melikgazi’mize kısa sürede birçok nitelikli hizmet kazandırdık. Her mahallede vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreterek ilçemizi zenginleştirdik. Projelerimizin her aşamasıyla bizzat ilgileniyoruz ve bu hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşması bize büyük mutluluk veriyor. Kayseri’miz istihdam ve sanayiyle büyüyen bir şehir. Nüfusumuz günden güne artıyor ve bu ihtiyaçlara yönelik yeni projeler üretiyoruz. Bu kapsamda Hisarcık Mahallesi’nde hayata geçirdiğimiz Melikgazi Belediyesi Hisarcık Murat Han Kur’an Kursu’nun inşaatını hızlı bir şekilde tamamladık. Şu anda tefrişat çalışmalarında sona gelindi. Açılışımızı yakında gerçekleştireceğiz. Kur’an Kursumuz 220 metrekarelik alanda, 2 katlı olarak hizmet verecek. İçerisinde çocuklar için derslikler, kurs alanları, çok amaçlı salon ve çocuk oyun alanları bulunacak. Kursumuz 4-6 yaş grubu çocuklarımıza ve hanım kardeşlerimize hizmet verecek. Burada dini eğitim alacaklar ve sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekler. Melikgazi’mizde her yaşa ve ihtiyaca yönelik projeler üretmeye devam ediyoruz. Yeni projelerimizle de ilçemize değer katmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Melikgazi’mize ve Kayseri’mize hayırlı olsun.”

Editör: Osman Baytekin