Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği toplantıda, yeni ve devam eden projelerin değerlendirmesini yaptı. Başkan Palancıoğlu, son beş yılda Melikgazi’ye kazandırılan rekor hizmetlere yenilerini ekleyeceklerini belirterek, belediyenin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir gayretle çalıştığını vurguladı. 600 bin kişiye hizmet veren belediyenin, Türkiye’de en çok okul, kütüphane, sağlık ocağı ve park yapan belediye olduğunu söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Devam Eden Projeleri Değerlendirdi

Melikgazi Belediyesi’ni “enlerin belediyesi” olarak nitelendiren Palancıoğlu, açılışı yapılacak projeler arasında Çarşı Melikgazi, Gön Han, ve Köşk Medrese gibi önemli çalışmaların olduğunu ifade etti. Ayrıca, yeni okullar, sağlık ocakları, kütüphaneler ve sosyal tesislerin de kısa sürede hizmete açılacağını belirtti. Palancıoğlu, toplamda 104 projenin bulunduğunu, bu projelerin bazılarının ihale aşamasında, bazılarının tamamlanma aşamasında, bazılarının ise proje aşamasında olduğunu söyledi.

Başkan Palancıoğlu, "Hayırlı olsun. Cenab-ı Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum," diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Editör: Osman Baytekin