Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye bünyesindeki sosyal tesislerde devam eden teknoloji atölyeleri derslerinin yaz aylarında artarak süreceğini açıkladı.

Melikgazi Belediye Başkanı Teknoloji Atölyeleri Derslerinin Artacağını Duyurdu

Çocukların eğitimi için her türlü hizmetin aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Palancıoğlu, teknoloji atölyelerinde 8-12 yaş aralığındaki çocuklara 15 kişilik sınıflarda temel algoritma işlemleri, arduino uygulamaları, üç boyutlu yazıcı uygulamaları ve mikrobit ile temel programlama gibi robotik ve kodlama dersleri verildiğini ifade etti. Necip Fazıl Kısakürek, Danışmentgazi ve Tınaztepe sosyal tesislerinde hafta içi ve hafta sonu devam eden derslerin, yaz tatilinde daha fazla öğrenciye ulaşmak için artırılacağını söyledi.

Başkan Palancıoğlu, "Teknoloji atölyelerimizde çocuklarımıza hem eğlenerek hem de üreterek bilgi kazandırmayı hedefliyoruz. Temel Robotik ve Kodlama Kursu'nda kendini geliştirip gelecekte ülkemize bu alanda hizmet etmek isteyen tüm öğrencilerimizi teknoloji atölyelerimize bekliyorum" dedi.

Editör: Osman Baytekin