Kayseri İl Emniyet Müdürü, 1 Mayıs Güvenlik Tedbirlerini İnceledi Kayseri İl Emniyet Müdürü, 1 Mayıs Güvenlik Tedbirlerini İnceledi

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, gençlerin ve sporun önemine vurgu yaparak, yeni dönem projelerini "Önce Gençlik" ilkesi doğrultusunda hazırladıklarını belirtti. Bu kapsamda hayata geçirecekleri Salon Sporları Merkezi projesi ile sporu ve sporcuyu desteklemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Salon Sporları Merkezi Projesini Duyurdu

Başkan Palancıoğlu, projenin detaylarıyla ilgili şunları söyledi: "Melikgazi’de gençlerimize yönelik birçok proje geliştirmeye devam ediyoruz. Bu projelerimiz arasında sporun önemli bir yeri var. Gençlerimizin sağlıklı ve başarılı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlayacak olan Salon Sporları Merkezi projesi, sporu desteklemek için önemli bir adım olacak. Spor kulüplerimizin tesis arayışlarına son verecek olan bu merkez, gençlerimizin spor yapmaları için ihtiyaç duydukları donanımlı bir ortam sunacak. Ayrıca, bu merkezde basketbol, voleybol gibi branşların yanı sıra savunma sporları gibi farklı disiplinler de yer alacak. Bu sayede şehrimize sporun her alanında faaliyet gösteren kulüplerimize destek olmayı amaçlıyoruz."

Başkan Palancıoğlu, projenin önemine vurgu yaparak, "Sporcularımızın iyi bir fiziki ortamda spor yapmalarını sağlayacağız. Bu merkez, aynı zamanda birçok okulun spor eğitimlerini yapacakları ortak bir tesis olacak. Sporcularımızın ve kulüplerimizin önünü açacak, gençlerimizin spor yapmasını teşvik edecek bu projemizi hayata geçirdiğimizde, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.