Kayseri İl Emniyet Müdürü, 1 Mayıs Güvenlik Tedbirlerini İnceledi Kayseri İl Emniyet Müdürü, 1 Mayıs Güvenlik Tedbirlerini İnceledi

Melikgazi Belediyesi, sıfır atık ve geri dönüşüm bilincini oluşturmak amacıyla öğrencilere kapsamlı bir eğitim verdi. Öğrenciler, Geri Dönüşüm Tesisleri'nde atık malzemelerin nasıl ayrıştırıldığını ve yeniden kazanıldığını görerek bilinçlendirildi.

Melikgazi Belediyesi Kapsamlı Eğitim Verdi

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, sürdürülebilir bir gelecek için geri dönüşümün önemini vurgulayarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın hedeflendiğini belirtti. Öğrencilerin geri dönüşüm tesislerindeki işleyişi gözlemleyerek bilgi edinmelerinin, sıfır atık bilincinin temelini oluşturduğunu ifade etti.

Başkan Palancıoğlu, geri dönüşümün ekonomik ve çevresel faydalarını vurgulayarak, geri dönüşüm eğitimini eğlenceli hale getirmek için Sıfır Atık Ekspresi ile interaktif bir program düzenlendiğini söyledi. Lokomotif ve vagonlardan oluşan Sıfır Atık Ekspresi ile çocukların hem öğrenirken hem de eğlenirken geri dönüşümü deneyimlediğini belirtti.