Melikgazi Belediyesi, Battalgazi Mahallesi'nde yer alan 36 adet daire ve 3 adet dükkandan oluşan bir blok için kentsel dönüşüm ihalesi düzenledi. İlçenin imajını yenilemeye odaklanan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı.

Kayseri'de Gençlerden Uluslararası Arenada Çevresel Sürdürülebilirlik Çalışmaları Kayseri'de Gençlerden Uluslararası Arenada Çevresel Sürdürülebilirlik Çalışmaları

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm İhalesi Düzenledi

Başkan Palancıoğlu, Melikgazi için inovatif projelerin merkezi olarak kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini belirtti. Vatandaşların huzur ve güvenliği için depreme dayanıklı ve nitelikli binaların hayati önem taşıdığının altını çizen Palancıoğlu, ilçenin imajını yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Melikgazi'nin birçok mahallesinde gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Palancıoğlu, kentsel dönüşüm projeleriyle eski, alt yapı sorunu olan ve depreme dayanıksız evlerin yerine güvenli ve modern yapılar inşa ettiklerini dile getirdi. Yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçeye daha nezih ve konforlu yapılar kazandırdıklarını belirten Palancıoğlu, mahalleleri sosyal yaşam alanları, parklar ve çevre düzenleme çalışmalarıyla daha modern hale getirdiklerini aktardı.

Battalgazi Mahallesi'nde gerçekleştirilen 1 blok, 36 adet daire ve 3 adet dükkandan oluşan kentsel dönüşüm ihalesinin tamamlanmasının ardından yapıların en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Başkan Palancıoğlu, ihaleyi kazanan firmayı tebrik ederek, hayırlı olmasını temenni etti.