Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bayramın ardından Melikgazi'nin çeşitli bölgelerinde bulunan belediye tesislerini ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. İlk olarak İnecik ve Yeniköy Park ve Bahçeler Şantiyesi'ni ziyaret eden Başkan Palancıoğlu, burada görevli personelle bayramlaştı ve bir süre sohbet etti. Ardından belediye hizmet binalarına geçen Palancıoğlu, burada görevli belediye personeliyle de bayramlaşarak birlikte geçirdikleri zaman için teşekkürlerini iletti.

Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu Hizmet Vurgusu Yaptı

Başkan Palancıoğlu'nun ziyaretleri sırasında personelle samimi bir ortamda bayramlaşması ve bir araya gelmesi, belediye çalışanları arasında dayanışma ve işbirliği ruhunu daha da pekiştirdi. Personelin gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, yeni dönemde de birlikte çalışarak Melikgazi ilçesine daha fazla hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaşım Kartı Yardımı Yapıyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaşım Kartı Yardımı Yapıyor

Belediye personeli, Başkan Palancıoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışmaktan duydukları mutluluğu ifade etti. Başkan Palancıoğlu'nun bu samimi ziyaretleri, belediye çalışanları arasındaki motivasyonu artırırken, ilçenin daha da gelişmesi ve halka daha iyi hizmet sunulması adına birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi.